Organisatie & Structuur

Als de club gerichte acties wil ondernemen is het van belang om te bepalen wie wat moet doen (beslissen en uitvoeren) binnen de club. Een goede structuur van de club is noodzakelijk om de activiteiten van de verschillende groepen van medewerkers (departementen en managementniveaus) perfect op elkaar af te stemmen, te coördineren en te bewaken. Alleen op deze manier kan onze club optimaal functioneren waarbij gezamenlijk naar de vooropgestelde doelstellingen wordt toegewerkt.

Sportieve Cel

De sportieve Cel van KVV Laarne-Kalken staat in voor het bewaken van de vooropgestelde voetbal-  en opleidingsvisie zoals vermeld in ons beleidsplan. Kort samengevat: VAMOS, Voetbal – Amusement-Motivatie – Opleiding & Spelplezier. 

Leden

Kerntaken

  • De doorstroming is de benaming voor de postformatiefase (U17, U21 & beloften) van KVV Laarne-Kalken. In tegenstelling tot vorig seizoen worden de kernen in het begin van de competitie opgesplitst. Deze opsplitsing is uiteraard niet definitief en in de loop van het seizoen kunnen er spelers wijzigen van groep.

Jeugdopleiders / Trainers

  • De kwaliteit van de jeugdwerking staat of valt met de kwaliteit van de jeugdtrainers. Daarom spendeert KVV Laarne-Kalken net veel aandacht aan de selectie van jeugdtrainers. De jeugdwerking ondersteunt ook het volgen van opleidingen & bijscholingen voor trainers. Voor trainers die een opleiding en/of bijscholing volgen wordt dan ook het inschrijvingsgeld onder bepaalde voorwaarden terugbetaald.

Jeugdscouting

  • Vanaf de leeftijd van 6 jaar observeren we talentvolle voetballertjes in de ruime regio. Dit realiseren we binnen de beperking van lopende engagementen ten aanzien van de eigen jeugdspelers en maximum aantallen per provinciale en gewestelijke selectie. Hoofd van de jeugdscouting is Jobien De Rycke

Cel Tornooien

  • Zorgen in samenspraak met de TVJO, de Jeugdcoördinatoren en de Jeugdvoorzitter voor de planning, inrichting en organisatie van de jeugdtornooien van KVV Laarne-Kalken.